Odjavio Zvezdu, za njega u Srbiji postoji samo jedan klub!

Milovan Longinov
Foto: StarSport

Crvena zvezda ga želi za Ligu šampiona, ali on ne želi da izda svoj klub i svoje crveno-bele.

Nekadašnji kapiten Vojvodine Slobodan Medojević izričito je demantovao glasine da bi mogao da pojača redove Crvene zvezde ovog leta.

Spekulisalo se da bi sjajni vezista mogao da se vrati u srpski fudbal, ali među beogradske crveno-bele. Međutim, njemu tako nešto ne pada na pamet.

Planiram da poslednjih godinu ili dve karijere odigram u matičnom klubu ukoliko me on bude želeo. Ponikao sam u Vojvodini, odrastao u zgradi pored stadiona i za mene u Srbiji postoji samo jedan klub.

Cvajta – 10 puta jača od Superlige

Srđan Babić, nekadašnji fudbaler Vojvodine prošlog leta je došao u Crvenu zvezdu, a sada se sa Beograđanima povezuju još neki bivši i sadašnji igrači Lala. Jovančić je na pragu prelaska, a čeka se Dejan Meleg.

Svako zna šta je najbolje za njega, nije na meni da komentarišem odluke drugih igrača. Fokusiran sam na svoju karijeru, a sebe ne vidim u našoj ligi. Cvajta jača je od naše elite 10 do 15 puta, stadioni su puni, igram svaku utakmicu pred 15 do 20.000 ljudi. Takmičenje je izuzetno dobro praćeno. Pola godine sam u Darmštadu, želja mi je da ponovo igram u kontinuitetu. Naravno da mi je cilj i povratak u Bundesligu, imam još dosta da pružim u Nemačkoj.

Izvor: Žurnal

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još