Jevtović blizu Zvezde: "Mislim samo o prelasku na Marakanu!" - Admiral Bet SPORT

Jevtović blizu Zvezde: "Mislim samo o prelasku na Marakanu!"

Marko Đinđić
Foto: StarSport

Krilni napadač Milan Jevtović, bivši fudbaler Borca iz Čačka a sadašnji član turske Antalije, blizu je prelaska u redove šampiona Srbije.

Njegov transfer u Zvezdu bio je aktuelan i u zimskom prelaznom roku, ali čelnici oba kluba nisu uspeli da se dogovore. Zato je ovih dana ponovo aktuelan dolazak Jevtovića u Crvenu Zvezdu.

Ponovo je aktuelno sve. Verujem da će Zvezda i Antalija da se dogovore oko obeštećenja. To je jedini uslov. Ja sam svoje dogovorio sa crveno-belima još pre šest meseci. Verujem da će uspeti da se usaglase. Moji predstavnici, Milan i Ivan Dudić, u kontaktu su sa Zvezdom i Antalijom. Nadam se da će se brzo rešiti. Trebalo bi već do početka juna.

Jevtović ima ugovor sa Antalijom do 2020. godine, ali ne želi da se vrati u Tursku, već želi u Beograd. Novac mu nikada nije bio preči od ljubavi prema klubu.

Ma, novac je najmanji problem. Crvena zvezda je san. To nema cenu. Prošle zime sam bio nadomak da ga ostvarim, sada ponovo, ne želim da propustim priliku. Igranje u Zvezdi je nešto što je jednom za sva vremena. Hoću da se dokažem u svom klubu, da pokažem da vredim, da osvojim sve što se može. Tu su i kvalifikacije za Ligu šampiona, mogu da zamislim samo kako je igrati te utakmice pred punom Marakanom. Mislim samo o Zvezdi. Dolazim u Srbiju sa porodicom, spakovao sam sve stvari. Samo da se ne vratim u Tursku. Supruga Ivana, sinovi Andrej i Matej mi predstavljaju najveću podršku u tome. I oni žele Zvezdu i Srbiju. Ipak je najlepše biti među svojima.

Cena Jevtovića je između 500 i 700 hiljada evra, a pitanje je da li Zvezda može da priušti krilnog igrača.

Mislim da bi između 500 i 700 hiljada bilo dovoljno da Antalija pristane. Pre šest meseci bi me pustili i za 500. Sada će možda više tražiti. Ako bude zapelo oko svega, ja ću otići u klub da insistiram na transferu. Mislim da neće biti problema, ali ponuda Zvezde mora da bude konkretna, rekao je Jevtović za Žurnal.

 

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još