Gotovo je: Nenad Lalatović ide tamo gde ga niko nikada ne bi očekivao! - Admiral Bet SPORT

Gotovo je: Nenad Lalatović ide tamo gde ga niko nikada ne bi očekivao!

Srđan Orsić
Foto: StarSport

Iako je krajem sezone, nakon raskida ugovora sa Čukaričkim, jedan od najperspektivnijih mladih fudbalskih stručnjaka Srbije Nenad Lalatović najavljivao da će mu prioritet biti odlazak u inostranstvo, pa makar i u našoj neposrednoj blizini, u eks-jugoslovenskom regionu, danas je, kako javlja "Sportski žurnal", pao dogovor o njegovom nastavku karijere u Srbiji!

Iako je bio povezivan sa sarajevskim Željezničarem prethodnih dana, Lalatović se, izgleda, sve dogovorio sa velikanom srpskog fudbala sa juga naše zemlje, niškim Radničkim!

Velike ambicije Nišlija u narednoj seozoni, i u kvalifikacijama za Evropu, i u domaćim takmičenjima, privolele su i Lalatovića da "zakopa ratnu sekiru", pre svega sa publikom na Čairu, i da pođe put Niša.

Naime, svima su nam u sećanju raniji okršaji koje je Lalatović imao sa "Merkalijama", dok je sa klupe predvodio Borac iz Čačka i Vojvodinu ali, naravno, kako je sve ovo bilo samo u žaru borbe, zajednički interes je prevagnuo, te će mladi trener, umesto u inostranstvo, preći u "Real sa Nišave".

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još