Millennium Specijal za SP 2018. I više od toga!

REDAKCIJA

Od danas na Millenniumovim uplatnim mestima, u našim poslovnicama širom Srbije, sasvim besplatno možete da preuzmete najbolji, najtačniji, najsveobuhvatniji i najlepši Specijal za predstojeće Svetsko prvenstvo u Rusiji!

Luksuznog izgleda, na 84 stranice velikog formata, opremljen svim informacijama o predstojećem Mundijalu koje su vam potrebne, oplemenjen sjajnim fotografijama i prepun korisnih podataka i za kladioničare, i za prijatelje fudbala i sporta uopšte, Millenniumov Specijal Svetsko prvenstvo Rusija 2018. čeka na vas, da se kroz njegov prebogati sadržaj pripremite za sva uzbuđenja i iskušenja koja sa sobom donosi smotra najboljih svetskih fudbalera u najvećoj zemlji sveta!

Pored detaljnih opisa svih ekipa učesnika, sa njihovim vrlinama i manama, uz istorijate svih prethodnih šampionata, predstavićemo vam i vrednosti timova, dresove zemalja učesnica, lopte i maskote Mundijala i još mnogo, mnogo toga!

U ovom Specijalu, možete da pročitate ekskluzivne, nigde do sada objavljene intervjue sa Radomirom Antićem i Milanom Jovanovićem!

Saznajte šta  "Mister" i Lane, prvi strelac gola na Mundijalu za tim pod imenom i u bojama Srbije, misle o takmičenju koje uskoro počinje, kako se sećaju svoga učešća na Svetskom prvenstvu i gde vide domete naše, a gde ostalih reprezentacija učesnica ovogodišnjeg turnira!

Pored svega toga, naravno, u Specijalu se nalazi i specijalna ponuda, sa ubedljivo najboljim kvotama, u kojoj je pokriven svaki takmičarski segment Svetskog kupa, kao i JackPot SP 2018, velik i bogat kao Rusija!

Požurite u Millennium po vaše primerke!

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još