Millennium tiket dana - Predmundijalska groznica za laku zaradu! - Admiral Bet SPORT

Millennium tiket dana – Predmundijalska groznica za laku zaradu!

Srđan Orsić
Foto: Pixabay.com

U današnjem Millennium tiketu dana, naši predlozi su mečevi priprema za Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Dan počinjemo u 18:00, kada Hrvatska igra sa Senegalom. Gosti iz Afrike slove za potencijalno iznenađenje Mundijala, ali njihovi poslednji rezultati ne idu tome u prilog: remiji 1:1 sa Uzbekistanom, te 0:0 sa Luksemburgom i Bosnom i Hercegovinom navode nas na pomisao da je Hrvatska ovde apsolutni favorit, te da kvotu 1.60 ne smemo prosto da propustimo!

Drugi meč dana je susret našeg rivala iz grupe, ekipe Švajcarske, i Japana, koji počinje u 19:00. Švajcarska je, koliko god mi strahovali samo i jedino od Brazila, u sjajnoj formi: od Evropskog prvenstva u Francuskoj, zabeležili su samo jedan poraz, a gol su primili samo u remiju sa Špancima! Japan, sa druge strane, igra strašno promenljivo, i zato konačni ishod "kec" nosi kvotu od 1.73.

U trećem meču dana, predlažemo vam da tipujete goleadu u Nemačkoj, jer "Panceri" dočekuju Saudijsku Arabiju od 19:30. Gosti se jesu dobro pokazali protiv Italije (poraz 2:1), ali nisu protiv Perua (izgubili 3:0), a Nemcima treba ispraćaj u Rusiju uz prasak, kakav i dolikuje šampionima sveta i favoritima za odbranu titule. Naš tip ovde je zbog toga 1&4+, a kvota koja ga prati je 1.77.

Četvrti par na tiketu je susret Poljske i Čilea, koji kreće u 20:45. Poljaci nisu igrali zvanični meč od marta, jer izbegavaju gubljenje bodova za FIFA listu kroz prijateljske mečeve, te će protiv Čileanskog drugog tima, koji je nas uspeo da pobedi, oni pokušati da na Mundijal odu u velikom stilu. Kvota od 2.05 na "keca" previše je primamljiva da bismo je zanemarili!

Ukupna kvota ova četiri para je 10.04, pa dobijate, ako ih odigrate, i bonus od 3%, što znači da na uloženih npr. 100 dinara, zarada iznosi 1 034 dinara.

Express kod za ovu opkladu je EVW5S.

Požurite u Millennium kladionice i na naš sajt!

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još