Krstajić: Uvek lajkujem Rakitićeve fotografije, ko me poznaje, zna koliko volim svoju zemlju

Milovan Longinov
Krstajić Mladen, Srbija, SP 2018 Foto: StarSport

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić našao se danas na udaru javnosti pošto se na društvenim mrežama pojavilo kako "lajkuje" fotografiju sa proslave hrvatske reprezentacije, na kojoj je bio i pevač Marko Perković Tompson.

Krstajić je kasnije rekao da uvek "lajkuje" fotografije Ivana Rakitića na društvenim mrežama i da na danas objavljenoj nije prepoznao Marka Perkovića Tompsona.

Iskreno, Ivanove slike lajkujem svuda gde god se pojave automatski, tako je bilo i ovog puta. Sigurno to nisam uradio da bih podržao Tompsona koji je otvoreno protiv Srbije i srpskog naroda. Niti sam ga prepoznao na slici, niti me on zanima, niti želim da čujem za njega, niti bilo šta slično. Ko me i malo poznaje, zna koliko volim svoju zemlju i svoj narod, a poštujem druge.

Rakitić je danas je po dolasku u Zagreb na svom Instagramu objavio fotografiju sa Tompsonom, u čijem opisu piše "Stigao je kralj…Jedan jedini… Idemo Hrvatska", a kada se dole pojavil ime Mladena Krstajića, društvene mreže su se usijale od raznih komentara.

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još