"Najbolji odbrambeni igrač sveta" i dalje vodi borbu s Francuzima

Mladen Borocki
Photo by Dan Mullan/Getty Images

Reprezentacija Hrvatske je učešćem u finalu Mundijala ostvarila istorijski uspeh, a snove o zlatu rasprišila im je reprezentacija Francuske, koja ih je u poslednjem meču savldala sa 4:2.

Hrvatski defanzivac Dejan Lovren, i kako sam za sebe kaže "jedan od najboljih odbrambenih igrača na svetu", u izjavi za britanski BBC još jednom je prokomentarisao finalni meč.

Imali su svoju taktiku i to morate poštovati. Čekali su svoje šanse i pogađali. Tako su igrali svaku utakmicu. Ali, to što oni igraju, to nije fudbal. Mi smo pokazali kako se igra fudbal. Mi smo igrali prekrasno!

Štoper Liverpula nije propustio ni da se osvrne na situaciju kada je pri rezultatu 1:1 i na asistenciju VAR tehnologije, sudija Pitana odsvirao penal za Francusku.

Francuska je bila favorit za osvajanje Svjetskog prvenstva i na kraju ga je i osvojila. Međutim, skoro niko ne razume pravila. Naš igrač nije mogao reagovati drugačije u tom trenutku. I taj VAR se mora poboljšati. Nekad je nešto penal, a drugi put ista situacija nije penal. Mnogi kažu da nije bio penal, ali što to nama sad znači?!

Lovren očigledno i dalje vodi bitku sa Francuskom i za njega Mundijal još uvek traje.

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još