Posle ovog priznanja Mbape je postao još veći u našim očima

Mladen Borocki
kilijan mbape Photo by Matthias Hangst/Getty Images

Mladi junak Mundijala i francuske reprezentacije Kilijan Mbape izjavio je da je finalni meč šampionata protiv reprezentacije Hrvatske igrao u jedva podnošljivim bolovima.

19-godišnji napadač "Trikolora", kasnije proglašen za najboljeg mladog igrača prvenstva, bio je jedan od strelaca u finalnoj pobedi Francuske (4.2).

Mbape je po okončanju Mundijala otkrio da se uoči polufinalnog meča sa Belgijom povredio i da je njegov nastup u finišu šampionata bio pod velikim znakom pitanja.

Naime, Mbape pre meča polufinala napravio nagli pokret tokom tuširanja i bukvalno se srušio od bolova. On kasnije priča kako je jedva uspeo da dozove pomoć, kao i da su fizioterapeut i lekar proveli u njegovoj sobi čitavu noć pokušavajući da ga osposobe za igru.

Novinarima koji su prisustvovali treningu, sa kojeg je Mbape odsustvovao, rečeno je da je u pitanju samo manji problem sa leđima.

O tome kako je njegova povreda čuvana u strogoj tajnosti, pričao je i sam fudbaler.

Bilo je veoma važno da naši rivali ne saznaju da sam "načet" i to ne zloupotrebe. Možda bi me neko potpuno onesposobio udarcem u leđa. Dogovor je bio da ta informacija ne izađe iz svlačionice i uspeli smo u tome.

Da li će Mbapeov PSŽ umeti da izađe na kraj sa nezgodnim Simeoneovim Atletikom?

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još