Duško Tošić o Partizanu i Bešiktašu – SVE stalo u četiri reči

Milovan Longinov
Foto: StarSport

Srpski reprezentativac i bivši igrač Bešiktaša Duško Tošić smatra da Partizan nema mnogo šanse protiv turskog kluba, ukoliko se sastanu u plej ofu za Ligu Evrope.

Partizan je u ponedeljak u Nionu dobio najtežeg mogućeg rivala na putu ka Ligi Evrope, a tim povodom, Duško Tošić je otvoreno govorio o šansama crno-belih. Sve je bilo jasno kada je istakao četiri imena i obrazložio kako Bešiktaš raste proteklih godina.

Ekipa u kojoj igraju Pepe, Kvarežma, Babel, Negredo i ostali biće favorit protiv svakog tima u kvalifikacijama za Ligu Evrope, pa i protiv Partizana. U poslednje tri sezone Bešiktaš je imao odlične rezultate. Igrao je u nokaut fazi Lige Evrope i dve godine zaredom u Ligi šampiona. Ambicije su sve veće. Trener Šenol Guneš je glava tima. Poznaje igrače do najsitnijih detalja. Sadašnji Bešiktaš je njegovo delo.

Partizan na paklenom gostovanju u Danskoj

On je takođe naglasio da Liga Evrope može da bude više za uigravanje ekipe, ali to tek kada sezona bude odmicala.

Liga Evrope neće biti važna Bešiktašu pored borbe za titulu šampiona Turske, ali ta tema će na red doći u drugom delu sezone. Bešiktaš je malo promenio ekipu, otišlo je nekoliko igrača, neki su došli, biće još dva-tri pojačanja. Moguće je da Ligu Evrope iskoriste za uigravanje ekipe u jačim utakmicama.

Partizan najpre mora da pobedi danski Nordsjeland, da pronađe način da dođe do protivničkog gola i u Super ligi Srbije, a onda može da razmišlja o Bešiktašu.

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još