"Ne zavisimo od Lige Evrope, znamo kako ćemo da se finansiramo i bez nje"

Marko Kulić
Foto: Starsport

Partizan igra u četvrtak prodiv Nordsjelanda u Danskoj. U slučaju da crno-beli prođu treće kolo kvalifikacija, u četvrtom bi im protivnik bio najverovatnije turski Bešiktaš.

Ekipa Zorana Mirkovića imaće veoma težak zadatak da se domogne Lige Evrope, a na mogućnost eliminacije se sprema i generalni direktor Miloš Vazura.

Liga Evrope pored novca donosi i bolju prodaju igrača. Međutim, Partizan ne zavisi od toga. Postoji jedan scenario ako ne igramo, postoji drugi ako igramo. Znamo kako ćemo da se finansiramo ako ne budemo igrali ovo takmičenje.

On se dotakao i potencijalnog protivnika u četvrtom kolu kvalifikacija.

Bešiktaš će biti favorit ako prođemo Dance. Ako nismo pravi, onda i ne moramo da prođemo. Mislim da smo pravi i da sa svima možemo da igramo fudbal ali hajde da prvo prođemo Dance, a da Turci prođu Austrijance. Daleko je Bešiktaš.

U slučaju ostanka bez grupne faze najmasovniejg evropskog takmičenja, prodaja nekih igrača biće neminovnost.

Odlasci su živa stvar, očekujem zanimljive ponude u finišu prelaznog roka. Ima igrača koje smo spremni da prodamo, ali sve zavisi od ponude. Mislim da će sve to krenuti za sedam dana. Ima interesovanja za sve igrače.

Jasno je da će se o svim ovim pitanjima odlučivati u narednim nedeljama kad će se znati hoće li Partizan uspeti da se plasira u Ligu Evrope.

Šta crno-beli mogu da urade prvenstveno sutra u Danskoj?

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još