S kime će Mirković pokušati da iznenadi Nordsjeland

Mladen Borocki
Foto: StarSport

Zorana Batu Mirkovića na klupi Partizana dočekalo je pregršt problema. Crno-beli su imali vrlo loš start u domaćem prvenstvu, a navijači strepe za za evropsku budućnost Partizana.

"Parni valjak" sutra u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope gostuje neugodnoj ekipi Nordsjelanda, a Mirković će debitovati na klupi, bez mnogo prava na grešku.

Već na prvom ispitu, novi starteg crno-belih moraće da promeša karte u odnosu na Đukićevu ekipu.

Da ći će Bata Mirković trijumfom započeti svoju avanturu u Partizanu?

Oko golmana neće biti dileme i među stative će gotovo izvesno stati Vladimir Stojković. Na krilnim bekovskim pozicijama očekuju se Nemanja R. Miletić i Nemanja G. Miletić, a u odnosu na duel u Litvaniji, mesto u prvih 11 izgubio je Gabrijel Enake. Centralne pozicije ispred golmana Stojkovića biće poverene Svetozaru Markoviću i Marku Valjenteu.

iako je Lola Smiljanić bio jedan od najboljih pojedinaca u generalno lošem izdanju Partizana protiv lučanske Mladosti, on će svoju priliku najverovatnije čekati sa klupe. Prednost će po svemu sudeći dobiti Saša Zdjelar i Nebojša Kosović.

Ispred nih, kao kreatori igre očekuju se u sredini Danilo Pantić, desno Marko Janković i levo Goran Zakarić, debitant u crno-belom dresu.

Najizglednija varijanta je da će Mirković meč započeti sa jednim špicem i to će gotovo izvesno biti Rikardo Gomeš. Šansu sa klupe čekaće Ognjen Ožegović i Nemanja Nikolić, ali će poslednju reč ipak imati Bata Mirković.

Meč je na programu sutra od 19.45.

Partizan: Stojković – N. R. Miletić, Marković, Valijente, N. G. Miletić – Zdjelar, Kosović – Zakarić, Pantić, Janković – Gomeš

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još