Vida: Čestitam i navijačima i Partizanu, vidimo se za nedelju dana! - Admiral Bet SPORT

Vida: Čestitam i navijačima i Partizanu, vidimo se za nedelju dana!

Srđan Orsić
Foto: StarSport

Iako je od strane navijača Partizana sinoć u Humskoj dočekan zvižducima, reprezentativac Hrvatske Domagoj Vida nakon meča imao je samo reči hvale za atmosferu u Beogradu.

Kada su ga kolege sa televizije "Arena" pitale kako se osećao i da li su mu smetali zvidžuci, hrvatski internacionalac je rekao:

Imam ja dovoljno godina i iskustva, nije me to degradiralo. Nije bilo puno povika, atmosfera je bila lepa. Čestitam i navijačima i Partizanu i vidimo se za nedelju dana!

O samom meču, Vida kaže:

Rezultat je na kraju ispao realan! Šokirali su nas golom, ali smo se brzo vratili. Mislim da smo malo zadovoljniji jer smo dali gol i nismo izgubili utakmicu. Idemo po pobedu u revanšu!

O igri Partizana, sa kojim se sastao i prošle sezone, noseći tada dres kijevskog Dinama,  momak iz Hrvatske ima ovakvo mišljenje:

Partizan je dobra ekipa, pokazali su to rezultatom. Svi su očekivali da će Bešiktašu biti lakše. Bilo je teško, ali ipak mislim da ćemo proći dalje. Partizan je sada bolji nego što je bio prošli put, ali tada je imao nesreću da igra pred praznim tribinama.

Može li Partizan da slavi u Turskoj?

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još