"Come on!" - Admiral Bet SPORT

"Come on!"

Nikola Bulatović
Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Zaista je lepo vratiti se. Još bolji osećaj jeste gledati Novaka Đokovića na terenu i posmatrati njegov povratak na sami vrh.

Kada je pre više od godinu dana predao meč Tomašu Berdihu na Vimldonu i napravio pauzu, malo je ko verovao da će se vratiti i ponovo zaigrati na vrhunskom nivou. Naročito je takvo mišljenje vladalo posle operacije koju je Novak imao. Malo po malo, mic po mic, opovrgavao je tvrdnje i evo ga danas tu – u vrhu, gde mu je i mesto. Možemo reći da je u poslednjih nekoliko meseci Novak Đoković najbolji teniser sveta, a razloga je mnogo da verujemo da će uskoro i zvanično biti broj jedan.

Sudar prijatelja u finalu

Posle odličnog tenisa koji je pokazao u polufinalu protiv Nišikorija i izjava koje je dao o susretu sa velikim prijateljem u finalu, Nole je na svom Instagram profilu postavio fotografiju koja najbolje pokazuje koliko je veliko olakšanje koje oseća nakon svih važnih pobeda:

Urlik za moj sport, ženu i decu, celu porodicu i za moj narod u Srbiji. Volim vas sve. Dobar je osećaj vratiti se. Idemo.

Finale sa Del Potrom je na programu u nedelju uveče od 22 časa na "Artur Ešu".

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još