Sutra počinje završni WTA turnir, Voznijacki želi titulu - Admiral Bet SPORT

Sutra počinje završni WTA turnir, Voznijacki želi titulu

REDAKCIJA
Foto: Facebook

Singapur će od sutra biti domaćin najboljih teniserki sveta, budući da će se tamo održati završni WTA turnir. Nastupiće osam najboljih igračica na svetu, ali prva teniserka Simona Halep morala je da odustane od turnira usled povrede leđa.

Teniserke će biti podeljene u dve grupe. U Beloj grupi će igrati Karolina Voznijacki, Čehinje Petra Kvitova i Karolina Pliškova, kao i Elina Svitolina iz Ukrajine. Crvenu grupu će činiti Anđelika Kerber, Naomi Osaka, Sloun Stivens i Kiki Bertens. Holanđanka je dobila priliku da igra umesto povređene Simone Halep.

Karolina Voznijacki brani titulu i želi ponovo da dođe do trofeja.

Ovde su sve najbolje teniserke, tako da neće biti lakih mečeva. Kao aktuelni šampion, želim da odbranim titulu i da završim sezonu na visokom nivou.

Bez obzira da li će osvojiti trofej, Voznijacki neće moći da završi godinu na prvom mestu, jer je Rumunka osigurala tu poziciju. Takmičenje će početi duelom Kvitove i Svitoline u Beloj grupi, a nakon njih će nastupiti Voznijacki i Pliškova.

Ovo će biti poslednja godina da se završni turnir za žene održava u Singapuru. Od naredne sezone, takmičenje se seli u Kinu, tako da če Šenžen biti domaćin najboljih teniserki sveta.

 

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još