Frustrirana Osaka u potrazi za uzrokom poraza od Stivens - Admiral Bet SPORT

Frustrirana Osaka u potrazi za uzrokom poraza od Stivens

REDAKCIJA
Foto: Matthew Stockman/Getty Images

Amerikanka Sloun Stivens savladala je Japanku Naomi Osaku u prvom kolu završnog WTA turnira u Singapuru, posle velike porbe u tri seta. U izjavi posle meča, Osaka je priznala da se ni u jednom momentu nije osećala prijatno na terenu.

Bilo mi je prilično teško. Kasnila sam sa nameštanjem na lopticu. Mislim da sam bila veoma daleko od osnovne linije, a to nije moj stil igre.

Vidno razočarana Japanka, kaže da će morati da trenira jače kako bi poboljšala svoju igru. Osaka je pokazivala veliku dozu frustracije na terenu, zbog neiznuđenih grešaka.

To je nešto na šta nisam naročito ponosna. Imam utisak kao da igram bolje kada niko ne zna o čemu u tom trenutku razmišljam na terenu.

Iako je izgubila svoj prvi meč, njoj nisu upropašćene sve šanse za prolaz dalje, budući da se igra grupna faza, a Japanka misli da je to dobra okolnost.

Mislim da je vrlo dobro to što možeš da nastaviš nakon što izgubiš meč. Ovaj turnir je specijalan zbog toga, jer ne postoji slično takmičenje tokom sezone. Činjenica da imaš priliku da naučiš nešto iz svojih grešaka i unaprediš to u sledećem meču je vrlo dobra.

https://twitter.com/WTA/status/1054374821729955840

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još