Istorijski duel u LA: Remsi bolji od Čifsa

Stefan Cvetković
FOTO: Twitter/RamsNFL

Noćas je ispisana istorija u NFL ligi.

U Los Anđelesu u duelu između Los Anđeles Remsa i Kanzas Siti Čifsa prvi put smo prisustvovali duelu dva tima u kome su oba postigla po 50 ili više poena. Konačan rezultat meča bio je 54:51 za Remse.

Meč je obilovao preokretima, te su se timovi deset puta smenjivali u vođstvu, a pobedonosni tačdaun viđen je u dva minuta pre kraja preko Džeralda Evereta.

Remsi su imali 40:30 vođstvo na početku poslednje četvrtine, međutim Čifsi sa dva tačdauna preokreću prednost na početku uzbudljive četvrte četvrtine, u kojoj je viđeno 35 poena.

U finišu susreta oba tima su vodila i bila nadomak pobede, ali su Remsi uspeli da postignu tačdaun na 1:50 do kraja, zatim da preseču dodavanje Mahomsa i slave u meču.

Džef Gof je završio susret sa 31 od 49 kompletiranim dodavanjem za 413 jarde i četiri tačdauna. Brendin Bruks je osvojio 107 jardi, Džoš Rejnolds 80, tajt end Džerald Geret osvojio je 49 jardi sa dva tačdauna.

Na drugoj strani Patrik Mahoms kopletirao je 33 dodavanja od 46, za 478 jardi uz šest bačenih tačdauna. Mahoms imao dva presečena pasa uz dva fambla. Vajd resiver Tajrik Hil je osvojio 215 jardi za dva tačdauna, tajt end Travis Kelc 127 jardi za tačdaun.

Remsi su ostali na vrhu Nacionalne konferencije sa skorom 10-1, dok su Čifsi lideri Američke konferencije skorom 9-2.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još