Gde je nestao Isko i mislite li i vi na isti sledeći korak? - Admiral Bet SPORT

Gde je nestao Isko i mislite li i vi na isti sledeći korak?

Milovan Longinov
FOTO: David Ramos/Getty Images

Real Madrid je pobedio Romu, ali je jedna od glavnih tema u madridskim medijima, vezista Isko.

Španski reprezentativac ponovo nije bio u sastavu, ovaj put čak ni na klupi, već je doputovao u Rimu, a trener Santjago Solari ga je poslao – na tribine.

Španski mediji prenose da je u pitanju sukob i loš odnos na relaciji trener-igrač, navodno, Isko nema poštovanja prema Solariju i njegovom imenu. Trener nije imao izbora, osim da mu pokaže zube i stavi mu do znanja da nije veći od tima, kao nijedan drugi igrač.

Međutim, madridski mediji strahuju da je ovo početak kraja i da će Isko posle iznošenja prljavog veša narednog leta zatražiti transfer, a samo jedan klub je odmah upalio lampicu – Mančester Siti.

Da premotamo malo film unazad, Isko je bio prva želja direktora Sitija Ćikija Begiristajna koji je 2013. pokušao da ga dovede iz Malage, kod Manuela Pelegrinija, sa kojim je Španac sarađivao upravo u klubu iz Andaluzije.

Isko je tada odlučio da ipak prihvati ponudu Reala, ali tada je Siti bio daleko od ovog danas. Sada je tu Pep Gvardiola, koji obožava Iska i rado bi ga video u svom timu. Tajming na leto se takođe odlično poklapa, pošto je David Silva na zalasku karijere, sledeće puni 33, pa je fudbaler Reala idealna zamena.

Isko će sasvim sigurno dobiti šansu u nastavku sezone, ali je Real u prevelikoj krizi na svim frontovima, da bi sada dozvolio da budi revolt u jednom takvom igraču, u trenutku kada je i Luka Modrić na zalasku karijere…

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još