MillenniumSport "Boksing dej" specijal: 45.000 razloga da se Sanderlend nađe na vašem tiketu! - Admiral Bet SPORT

MillenniumSport "Boksing dej" specijal: 45.000 razloga da se Sanderlend nađe na vašem tiketu!

Nemanja Đorđević
Foto: WikiCommons

Jedan od najstarijih engleskih klubova i šestostruki šampion Engleske, AFC Sanderlend poslednjih godina proživljava veoma teške trenutke.

"Crne mačke" ispale su najpre iz Premijer lige, pa potom i iz Čempionšipa, ali su sada na dobrom putu da se vrate u drugu ligu.

U međuvremenu, navijači tima sa "Stadiona svetlosti" nastavili su da nam pokazuju da je ljubav prema klubu na Ostrvu stvar opšte kulture i kućnog vaspitanja – obaravši rekord za rekordom u trećem rangu takmičenja.

"Crne mačke" slave i pune mrežu do vrha!

Ipak, čini se da su na "Boksing dej" prevazišli sami sebe pošto će ih na okršaju protiv Bradforda biti čak 45.000 – što je apsolutni rekord Lige 1.

Sanderlend, koji je trenutno na trećoj poziciji na tabeli sa 43 boda, četiri manje od drugoplasiranog Luton Tauna, veliki je favorit protiv tima koji će se grčevito boriti za opstanak, a mi vam savetujemo da se pobeda domaćina uz neku od sjajnih kombinacija nađe na vašem prazničnom tiketu.

Boksing dej: Golovi, najezda gostujućih navijača i situacije za infarkt

Ostavi komentar
2 Komentara
  1. […] MillenniumSport "Boksing dej" specijal: 45.000 razloga da se Sanderlend nađe na vašem tike… […]

  2. […] kladionice, iz koje smo vam izdvojili već dva sigurna para – sa "Selhurst Parka" i "Stadiona svetlosti" – predstavljamo vam i specijal posvećen mečevima elitnog engleskog ranga takmičenja koji su […]

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još