Krstajić okuplja superligašku reprezentaciju: 1 iz Partizana, po 2 iz Zvezde i Proletera sa Slane Bare, 3 iz Čukaričkog... - Admiral Bet SPORT

Krstajić okuplja superligašku reprezentaciju: 1 iz Partizana, po 2 iz Zvezde i Proletera sa Slane Bare, 3 iz Čukaričkog…

Srđan Orsić
Foto: StarSport

Srbija će za desetak dana igrati dva prijateljska meča, 23. januara protiv Sent Kitsa i Nevisa,  a četiri dana kasnije protiv Barbadosa.

Na tim utakmicama, okosnicu nacionalnog tima činiće igrači iz naše lige.

Pre konačnog obelodanjivanja spiska, preko izvora u superligašima, saznajemo ko su pojedinci koje je selektor Mladen Krstajić pozvao u nacionalni tim.

Iz Partizana, u reprezentaciju je pozvan levi bek Slobodan Urošević, a sa druge strane Topčiderskog  brda, "pod zastavu" će doći Marko Gobeljić i Slavoljub Srnić.

Dva predstavnika će imati i mlađi novosadski superligaš, Proleter sa Slane bare, jer su pozivi stigli i mladom Zariji Lambuliću i napadaču Nemanji Čoviću.

Interesantno je da će na turneji čak tri predstavnika imati Čukarički, iz čijih redova su pozvani Miroslav Bogosavac, Marko Docić i Aleksandar Đorđević.

Šta kažete na ovaj tim?

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još