Zvezda predstavila novo pojačanje: nova "sedmica" na "Marakani"

Srđan Orsić
Foto: FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je danas svoje novo pojačanje.

U pitanju je najbolji fudbaler, bivši kapiten i "desetka" kruševačkog Napretka, Miloš Vulić, koji je zadužio dres sa brojem sedam i potpisao ugovor na tri godine sa srpskim šampionom.

Sportski direktor rveno-belih, Mitar Mrkela, predstavio je novo pojačanje rečima:

Novi Zvezdin fudbaler nadovezao se sledećom izjavom:

Odradio sam i prvi trening sa ekipom. Saigrači su me super prihvatili, što sam iskreno i očekivao, jer sam većinu znao sa terena kao rivale ili kao bivše saigrače. Veoma sam srećan što sam u Crvenoj zvezdi, ovo je veliki podstrek za mene i ogroman korak u karijeri. Nadam se da ću opravdati očekivanja uprave i navijača.

Vulić je istakao da dobro zna gde je došao i šta se očekuje od njega:

Naravno da znam očekivanja, igranje u Zvezdi predstavlja veliki izazov i odgovornost. Spreman sam i daću sve od sebe da Zvezda ostvari ciljeve. Spreman sam da se borim za mesto u tumu, Zvezda ima više dobrih igrača na jednoj pozicji, ali volim izazove, što je takođe jedan od razloga dolaska na Marakanu.

Vulić ističe da je srećan što je nasledio dres sa brojem sedam, koji je nosio Nenad Krstičić.

Ostavio je veliki trag u Zvezdi i pomogao da se ostvare fantastični rezultati. Taj broj je samo motiv više da se dokažem šefu stručnog štaba Vladanu Milojeviću i upravi. Spreman sam da igram gde god me trener vidi, a mislim da smo Krstičić i ja sličan profil igrača.

O tome sa kim je od novih saigrača najbolji prijatelj, Miloš kaže:

Od novih saigrača prvi mi je čestitao Gobeljić, često smo se čuli i pre, čestitao sam mu na nekim golovima, kao i on meni. Stvarno smo u super odnosima. Gobelja mi je rekao sve najlepše o atmosferi i ostalim stvarima u klubu, što sam i zatekao kada sam došao.

Konferenciju je završio Mitar Mrkela, odgovrajući na pitanje hoće li biti još pojačanja:

Da li se pregovara ili ne, i sa kim, o tom potom. Prioritet u ovom prelaznom roku je da rasteretimo ekipu, imali smo glomazan igrački kadar potreban za igranje na tri fronta. Odigrali smo 37 utakmica i zato je veliki broj igrača imao opravdanje. Na proleće nas čeka manje utakmica, ako budemo stigli do finala Kupa, a verujem da hoćemo, imaćemo još 20 mečeva i zato je prioritet smanjiti igrački kadar. Da li će neko doći, može se destii, ali samo ako to bude ekstra pojačanje, nećemo neplanski dovoditi igrače. Želimo da imamo 25-26 fudbalera za prolećni deo sezone.

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još