Iznenađenje: Brazilci zakomplikovali život Hrvatima - Admiral Bet SPORT

Iznenađenje: Brazilci zakomplikovali život Hrvatima

Nikola Bulatović
Foto: Printscreen YouTube

Rukometaši Hrvatske propustili su priliku da maksimalni dočekaju utakmice sa najvećim favoritima Svetskog prvenstva. Brazil je iznenadio sve i dobio favorita iz senke. Mađari lako dobili Tunis.

Hrvatska je bila veliki favorit uoči meča sa Brazilcima, ali su Južnoamerikanci već od početka pokazali da će biti ozbiljan rival. Brazil je pobedio i naneo prvi poraz Hrvatskoj – 29:26 (17:13). Posle Srbije, Rusije i Brazila izabranici Nunjesa savladali su i jedno od najboljih selekcija sveta. Langaro je dominirao na meču i sa devet golova bio najefikasniji. Na drugoj strani Duvnjak je imao šest golova. Hrvati su ostali na četiri boda, iza Nemaca i Francuza koji imaju pet. Brazil je sa ova dva boda napravio korak ka borbi za Olimpijadu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

U prvoj utakmici druge grupe Mađarska je Savladala Tunis 26:21. Naši severni susedi su tako ostvarili bitnu pobedu jer sa ova dva boda imaju realne šanse da se plasiraju među četiri ekipe koje se bore za Olimpijske igre. Balogh je postigao devet golova, a Lekai 7. Sanai i Bughami su po pet puta pogađali za Tunis.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još