Ronaldo "pogurao" transfer leta: Juventus sve bliži dovođenju najboljeg na svetu na svojoj poziciji - Admiral Bet SPORT

Ronaldo "pogurao" transfer leta: Juventus sve bliži dovođenju najboljeg na svetu na svojoj poziciji

Marko Đinđić
Photo by Emilio Andreoli/Getty Images

Juventus ima velike planove za letnji prelazni rok i ne odustaje od pravljenja super-tima koji bi bio konkurent na svim frontovima u sezonama koje dolaze.

Ovog leta doveli su jednog od najboljih igrača na svetu Kristijana Ronalda, koji sada pomaže crno-belima da završe veliki potpis.

Crno-beli iz Torina ne odustaju od najboljeg levog beka na svetu Marsela i kako prenosi "AS", Brazilac sve više razmišlja da napusti Real i pridruži se šampionu Italije.

Serhio Regulion je zauzeo njegovo mesto uz levu aut liniju u poslednjih nekoliko utakmica, zbog čega je Marselo veoma nezadovoljan, a sa Portugalcem se redovno čuje i održava kontakt, koji pokušava da ga ubedi da mu se pridruži u Torinu.

Iz Juventusa su nekoliko puta naglasili da je Marselo najbolji igrač na svetu na svojoj poziciji i da bi bili veoma zadovoljni da ga vide u svom timu, uprkos tome što je standardni levi bek Aleks Sandro potpisao novi ugovor pre samo mesec dana.

Marselov agent nagovestio je madridskom klubu da bi njegov klijent mogao da zatraži transfer ovog leta i napusti klub, isto što je i Kristijano Ronaldo uradio prošlog leta, kada je pojačao Juventus.

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još