Jokić o potencijalnoj kazni: Ako hoće da me kazne, neka me kazne - a nisam ništa uradio! - Admiral Bet SPORT

Jokić o potencijalnoj kazni: Ako hoće da me kazne, neka me kazne – a nisam ništa uradio!

Srđan Orsić
Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Na sinoćnjem meču u Solt Lejk Sitiju, na kojem je domaćin na kraju slavio pobedu i pored nove fenomenalne partije srpskog centra, u centru pažnje bili su Mejsona Plamli i Derik Fejvors, ali ne zbog košarkaškog znanje, nego zbog fizičkog obračuna u koji su zapali.

Nikola Jokić, koga na ovom snimku vidimo kako samo po osnovnoj liniji prilazi gužvi, u koju se ne uključuje, mogao bi da bude kažnjen sa 50 000 dolara i zabranom učešća na narednom meču!

Naime, po novom drakonskom pravilniku NBA lige, košarkaš koji nije u igri u ovakvim situacijama ne sme da napušta klupu, a Jokić je baš to uradio i može se nadati kazni i suspenziji.

Posle meča, Nikola je o svemu ovome rekao:

Samo sam video da su krenuli da pričaju i da se guraju, nisam ni video prvi deo. Nisam ni bio na terenu, nisam bio ni blizu, ali ako hoće da me kazne, neka me kazne, iako nisam ništa loše uradio.

O samom meču, Jokić je izjavio:

Publika se uživela u utakmicu, mi smo se vraćali posle lošeg početka. Igrali smo i protiv publike, i protiv dobre ekipe. Promašio sam dosta trojki, kao što je i ceo tim moj tim.

Da li će naš internacionalac biti u timu u narednom meču sa Finiks Sansima našeg trenera Kokoškova, saznaćemo uskoro.

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još