Ranijeri: Markeca smo doveli zbog cegera, kišobrana i zato što je odličan kartaroš! - Admiral Bet SPORT

Ranijeri: Markeca smo doveli zbog cegera, kišobrana i zato što je odličan kartaroš!

Marko Kulić
Foto: Twitter/FulhamFC

Lazar Marković je poslednjeg dana zimskog prelaznog roka otišao u Fulam gde bi konačno mogao da dobije veću šansu u odnosu na Liverpul gde je praktično bio zaboravljen.

Trener Fulama, Klaudio Ranijeri istakao je za engleske medije da su razlozi za njegov dolazak prvenstveno nefudbalske prirode.

Pretpostavljamo da se radi o dobrom fudbaleru. Znamo da se radi o igraču koji jako dobro zna da igra karte, posebno igru Uno. Takođe znamo da uvek nosi kišobran napolje i srdačno ga nudi nekom drugom ako taj nema kišobran.

Znamo da uvek pita ljude kako su i da zaista sluša postavljajući pronicljiva pitanja pre nego što počne da priča o sebi. Znamo da uvek nosi cegere u samoposlugu umesto što tamo uzima plastične kese. Znamo da obožava da peva karaoke, a posebno pesme od grupe R.E.M.

Ali kada se radi o fudbalskim sposobnostima, niko nije siguran u čemu je zaista dobar.

Takođe je istaknuto da se radi o veoma duhovitom momku koji je odmah postao popularan u svlačionici "Kotidžera". Ranijeri je rekao i sledeće:

Istini za volju, sa bilo kim kad smo razgovarali nije mogao da se seti nijednom kako Marković igra fudbal, ali za nešto će nam sigurno koristiti.

Naravno, u pitanju je šaljiva rubrika pseudo vesti, na dobro poznatom portalu "Four four two", koji je po sadržaju sličan našem sajtu "Njuz.net".

Foto: Twitter/FulhamFC

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još