Kinezi počeli da zatežu, pregovori propali, prva zvezda tima ne ide nigde! - Admiral Bet SPORT

Kinezi počeli da zatežu, pregovori propali, prva zvezda tima ne ide nigde!

Dušan Ninković
Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images

Priča se predugo o ovom transferu a na kraju, izgleda, neće biti ništa od dogovora. Klub iz Napulj odlučio je da prekine pregovore sa kineskim klubom Dalijen Jifang nezadovoljan načinima i dinamikom plaćanja.

Nije baš Napulj mesto na koje odete da biste postavljali uslove. Na teži način su to saznali čelnici Dalijen Jifanga, tima koji je prethodnih nekoliko nedelja bio zainteresovan za Hamšika. Delovalo je da je priča ozbiljna.

Marek Hamšik se pozdravljao sa saigračima, navijačima na stadionu, opraštao se od fanova na društvenim mrežama. Koferi su bili spakovani, destinacija poznata a selidba sasvim izvesna. Na kraju je sve propalo.

Ekipa iz Napulja objavila je na svojim društvenim mrežama da su pregovori stopirani. Razlog za ovu odluku je to što se kod njih poslednjih dana pojavila sumnja, izazvana ponašanjem kineskog kluba. Kako Italijani ističu, načini plaćanja nisu se podudarali sa ranije postignutim dogovorima.

U takvoj situaciji, Napoli nije želeo da učestvuje. Povukli su se iz pregovora, pa će kapiten tima ostati u gradu ispod Vezuva barem do narednog leta. Čovek koji je uspeo da sruši nekoliko klupskih rekorda postao je sinonim za Napoli i ovakav razvoj stvari sigurno će obradovati temperamentne navijače tima sa juga.

Photo by Francesco Pecoraro/Getty Images

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još