Barsa izvisila za Škrinjara, Slovak potpisuje novi ugovor - Admiral Bet SPORT

Barsa izvisila za Škrinjara, Slovak potpisuje novi ugovor

Stefan Cvetković
FOTO: Tullio M. Puglia/Getty Images

Slovački defanzivac nalazi se na meti mnogih velikih klubova, poput Mančester Junajteda, Barselone, Čelsija… međutim, čelnici Intera ne žele da čuju za to da njihov stub odbrane napušta "Meacu", te su odavno krenuli u mesiju potpisivanja novog ugovora sa njim.

Korijere delo Sport ovog jutra piše da je dogovor postignut i da će Škrinjar uskoro zvanično staviti potpis na novu, dugogodišnju vernost klubu.

Slovak od Intera dobija četvorogodišnji ugovor, do 2023. godine i povećanje plate na 3 miliona evra na godišnjem novou. Preko plate imaće i razne bonuse, a najbitnija stavka – u novom ugovoru neće biti ubačena otkupna klauzula!

Drugi medij Tutosport piše da je Barselona ponudila trampu Interu, koja bi podrazumevala razmenu dva igrača. Ivan Rakitić, o kome smo pisali proteklih dana, bi se uputio ka Milanu, dok bi Milan Šrkinjar u suprotnom pravcu – ka Barseloni. Informacije prenose da je Inter tu ponudu odbio.

U Interu ovim novim ugovorom žele da naznače zainteresovanim klubovima da igrač nije na prodaju i da je deo planova kluba na duže staze. Slovak je ove sezone odigrao 20 utakmica u Seriji A.

FOTO: Tullio M. Puglia/Getty Images

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još