Kralju polomljen nos: Da nisam skočio u more ubili bi me! - Admiral Bet SPORT

Kralju polomljen nos: Da nisam skočio u more ubili bi me!

Nikola Bulatović
Foto:StarSport

Incidenti u Splitu. Nekoliko huligana napali vaterpoliste Crvene zvezde. Aleksandro Kralj ima i povrede nosa. Mučne scene u Dalmaciji, a osude stižu sa svih strana. Crvena zvezda se obraća javnosti nakon odustajanja od pojavljivanja na utakmici.

Trojica vaterpolista Crvene zvezde napadnuti su dana soko 14 sati na splitskoj Rivi. Dvojica su uspela da pobegnu, dok se jedan spasio skokom u more.

Viktor Jelenić, predsednik Vaterpolo saveza Srbije kaže da je su igrači bili u ogromnim problemima i da su morali da pribegnu skakanju u more kako bi se spasili:

Napadnuti su u kafiću na rivi, morao da skače u more Kralj, a ostala trojica su uspela da pobegnu. To je katastrofa, igrači su, a ne navijači. Sramota, šta bih drugo rekao.

Aleksandro Kralj nije imao izbora:

Da nisam skočio u more ubili bi me!

Direktor Vaterpolo kluba Crvena zvezda Igor Milojević kaže da su igrači napadnuti u centru Splita metalnim šipkama, palicama i noževima, iako nijednog trenutka nisu provocirali.

Milojević je otkrio da Aleksandro Kralj, koji je skočio u more kako bi pobegao od napadača, ima vidljive posledice sa fakturom nosa, Dušan Vasić je zadobio udarce u leđa, a Miloš Maksimović u nogu metalnom šipkom.

Osude su stigle od Hrvatskog vaterpolo saveza, a očekuje se uskoro i zvanično saopštenje VK Crvena zvezda.

Foto:StarSport

 

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još