Tipsarević obelodanio na kom turniru nastavlja povratak - Admiral Bet SPORT

Tipsarević obelodanio na kom turniru nastavlja povratak

Dušan Ninković
Foto: StarSport

Nakon preduge pauze, nekoliko operacija i dugog oporavka, Janko Tipsarević se vratio tenisu. Igrao je u Australiji, na prvom Gren slem turniru u sezoni i samo njegovo pojavljivanje je bilo veliki uspeh.

Srpski teniser, nekadašnji Top10 igrač sveta, rešen je da se vrati ozbiljnom igranju tenisa. Čak i kada su lekarske prognoze bile loše, veliki borac nije odustajao. Njegovu borbu mogli ste da pratite na društvenim mrežama gde Janko redovno obaveštava svoje fanove o narednim potezima u karijeri.

Danas smo saznali koji je sledeći turnir koji će Janko Tipsarević igrati. Biće to njegov drugi turnir nakon povratka na teren i još jedan test na kom će proveriti koliko danas može. Naredna destinacija biće mu Tajland.

Turnir u Bangkoku počinje sutra a Tipsarević će tamo pokušati da ponovi rezultat iz 2017. godine. Tada je osvojio ovaj turnir, što je takođe bio ogroman uspeh. Bilo je to u periodu kada se prethodni put vraćao tenisu nakon povrede.

Ovaj čelendžer poslužiće kao idealna prilika da Janko vrati takmičarski ritam. Kako sam ističe, neophodni su mu mečevi pa će u narednom periou gledati da ih skupi sve više. Naamo se da je povreda prošlost i da naš teniser može u kontinuitetu da odigra nekoliko dobrih mečeva.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još