De Rosi kapitenski štiti Kolarova: Više volim ovakve! - Admiral Bet SPORT

De Rosi kapitenski štiti Kolarova: Više volim ovakve!

Dušan Ninković
Foto: Paolo Bruno/Getty Images

Konferenciju za novinare pred prvi prolećni meč u Ligi šampiona De Rosi nije posvetio samo Portu. Umesto priče o narednom protivniku pričao je i o aktuelnoj situaciji u svom klubu, uz poseban osvrt na Kolarova.

Kapiten srpske reprezentacije prethodnih nekoliko nedelja nalazi se na udari navijača Vučice. Iako je jedan od najefikasnijih defanzivaca u Top 5 liga, navijači mu zameraju lošu igru u odbrani.

Za Kolarova se dobro zna da nema dlake na jeziku pa su njegove izjave poput one da "navijači ne znaju ništa o fudbalu", dodatno dolile ulje na vatru. Zbog toga je bio izložen zvižducima i grafitima koji su ga vređali.

Pored toga što su ga nazivali Hrvatom, Ciganinom i raznim drugim imenima, poručili su mu da se spusti na zemlju. Na meču poslednjeg kola Kolarov se poklonio najvernijim pristalicama Rome a i gest je protumačen na dva načina, kao izvinjenje i kao ruganje.

U zaštitu Aleksandra Kolarova već je stao trener Di Frančesko, ističući kako Srbin dugo igra povređen i sa velikim bolovima. Kao što će Kolarov uvek reći ono što mu je na duši, tako će uvek na terenu davati maksimum. To ga prati kroz celu karijeru i to se potvrđuje i sada.

Na njegovu stranu je na novoj konferenciji stao i kapiten ekipe, Danijele De Rosi. Iskusni vezista pričao je pohvalno o levom beku Rome koji je u karijeri branio i boje gradskog rivala.

"Volim naše navijače, ali Aleks je moj brat. Malo sam ovakvih profesionalaca sreo u životu i zato želim da mi navijači veruju. Više volim ovakve ljude nego one koji ljube grb a onda nestanu. On je tu i kada oseća bol.", istakao je čovek koji je celu karijeru posvetio rimskom klubu.

Foto: Paolo Bruno/Getty Images

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još