Ivanić predstavljen na "Marakani": Zašto Zvezda? - Admiral Bet SPORT

Ivanić predstavljen na "Marakani": Zašto Zvezda?

Nemanja Đorđević
Foto: crvena zvezdafk.com

Poslednje zimsko pojačanje Crvene zvezde, Mirko Ivanić predstavljen je u Medija centru stadiona „Rajko Mitić“.

Sportski direktor šampiona Srbije Mitar Mrkela imao je samo reči hvale za ofanzivnog vezistu koji je stigao iz BATE Borisova.

Mirko Ivanić je naše poslednje zimsko pojačanje. Rođen je 1993. godine, bivši igrač Vojvodine i BATE Borisova, koga smo dosta dugo želeli i nije ga potrebno posebno predstavljati. Svi koji volimo fudbal dosta dobro ga poznajemo. Dobili smo igrača u najboljim fudbalskim godinama koji može da pokriva više pozicija u veznom redu. Ima veliko iskustvo igranja u Evropi, verujem da će biti ogromno pojačanje i da će doneti dosta uspeha Crvenoj zvezdi.

Nova Zvezdina osmica istakla je da jedva čeka da se priključi saigračima, ali i da dolazak u Beograd predstavlja poseban iskorak u karijeri.

Srećan što sam zadužio dres velikog kluba. Jedva čekam da se pridružim saigračima i da se polako uklopim u ekipu i da se naviknem na zahteve stručnog štaba. Ne mogu da dočekam prvu utakmicu. Presudilo je to što sam želeo iskorak u karijeri. Uvek sam se vodio time da je bitno izabrati pravi trenutak za taj korak, isto kao što je bilo kada samo otišao u BATE. Tada sam bio spreman za to, sada sam isto tako spreman da nosim grb ovako velikog kluba.

Foto: StarSport

Ofanzivni vezista je prošao pripreme sa bivšim klubom i spreman je za sve izazove sa Crvenom zvezdom u domaćem prvenstvu i Kupu Srbije.

Spreman sam da debitujem. Osećam pozitivan pritisak zbog tranasfera, poznat mi je taj osećaj i sigurno ću znati da se izborim i da se nosim sa velikim očekivanjima. Na šefu je da odluči na kojoj poziciji u veznom redu ću igrati, videćemo. Meni je najbitnije da igram, da se priključim ekipi i uklopim što pre. Na meni je da radim i da čekam šansu.

Ivanića je u Zvezdi sačekao i Nemanja Milunović, sa kojim je bio saigrač u Belorusiji.

Naravno da mi znači što je tu, igrali smo tri godine zajedno. Nije mi rekao ništa novo što nisam znao o Crvenoj zvezdi, jer sam došao u veliki klub o kome sve znam. Koliko smo bliski govori i da sam bio uz njega prilikom rođenja oba deteta.

Šampion Srbije prvu utakmicu u prolećnom delu sezone igra u subotu od 16 časova, kada na "Marakanu" stiže Vojvodina.

Foto: crvena zvezdafk.com

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još