Rugani ne igra, ali dobija novi ugovor od kluba - Admiral Bet SPORT

Rugani ne igra, ali dobija novi ugovor od kluba

Stefan Cvetković
FOTO: Tullio M. Puglia/Getty Images

Danijele Rugani nikako da dobije veći šansu i minutažu ove sezone kod Maksa Alegrija, ali po svemu sudeći u klubu ga vide kao dugogodišnje rešenje.

Tokom leta pominjao se njegov odlazak u Čelsi i ponovna saradnja sa Mauricijem Sarijem. Na kraju je ostao u Torinu, ali je u dosadašnjem delu sezone odigrao samo osam utakmica u prvenstvu i pao u senku Bonućija i Kjelinija.

Ipak, prema poslednjim vestima u klubu žele da ga zadrže i ozbiljno računaju na njega u sezonama koje dolaze, te mu je klub spremio novi dugogodišnji ugovor i znatno povećanje plate.

Sportski direktor Juventusa, Fabio Paratići je pre meča sa Sasuolom potvrdio da će Danijele Rugani produžiti ugovor sa klubom, a mediji prenose da je sve dogovoreno i da je preostala samo zvanična potvrda toga. Prema informacijama novi ugovor će biti potpisan na četiri godine do 2023. i po njemu će Rugani dobiti veliko povećanje plate – sa trenutnih 1.7 miliona na godišnjem nivou, u novom će imati okruglo 3, plus bonuse!

Ruganiju u koristi ide to što je Mehdi Benatija napustio klub, Andrea Barzalji je povređen, a i u godinama je, a Bonući i Kjelini, koji su takođe ušli u četvrtu deceniju života, ove sezone imaju probleme sa povredama, te je Rugani budućnost kluba. Usled nedostatka opcija u odbrani, poslednje dve utakmice protv Parme i Sasuola odigrao je u startnoj postavi u paru sa Martinom Kaseresom i uspeo je da se upiše u listu strelaca u remiju protiv Parme.

FOTO: Tullio M. Puglia/Getty Images

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još