Tadić: Još uvek možemo da pobedimo bilo koga - Admiral Bet SPORT

Tadić: Još uvek možemo da pobedimo bilo koga

Dušan Ninković
Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Da se meč Ajaksa i Reala igrao pre nekoliko meseci, mnogi bi tvrdili da je tim iz Amsterdama favorit. Tada su Kopljanici, predvođeni Dušanom Tadićem, igrali sjajan fudbal dok je ekipa iz Madrida bila u ogromnim problemima. Stvari su se malo promenile.

Real je promenio trenera u toku sezone, a na mesto šefa stručnog štaba stigao je Solari. Dosadašnji trener rezervnog tima napravio je neke rezove, dao veću šansu dvojici igrača za koje smatra da su budućnost kluba i skoro potpuno precrtao Marsela. Efekat njegovog rada se vidi jer je Real, čini se, izašao iz krize.

Sa druge strane, u nju je upao Ajaks. Potera za PSV-om više nije tako uspešna, jer sada tim iz Amsterdama ima šest bodova manje. PSV je kiksnuo u poslednjem kolu, ali Ajaks je kiksnuo čak tri puta u poslednja četiri kola. Sa samo četiri osvojena boda na toliko mečeva sve manje liče na novog šampiona.

Ekipa nema rezultate kakvi se očekuju, ali srpski internacionalac smatra da ih to neće poremetiti. Još uvek učestvuju u Ligi šampiona i imaju priliku da urade nešto što Ajaks nije skoro 20 godina.

"Drugi pričaju da smo u lošoj formi, ali nas to ne dotiče. Ne sme to da utiče na nas jer i dalje možemo da pobedimo bilo koga. Real je favorit protiv bilo kog tima i znamo da će kazniti svaku našu grešku. Isto tako, znamo da možemo da napravimo dobar rezultat", rekao je kreativni vezista Ajaksa.

Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još