U januaru ga želeo Arsenal, a sada je na meti Totenhema - Admiral Bet SPORT

U januaru ga želeo Arsenal, a sada je na meti Totenhema

Stefan Cvetković
FOTO: Dan Istitene/Getty Images

Tokom zimske pijace bio je na korak od prelaska u Arsenal. "Tobdžije" su ga htele, pisalo se da je navodno podneo zahtev za transfer, ali od njegove realizacije nije bilo ništa. Međutim, danas su se pojavile informacije da bi Ivan Perišić, ipak mogao da završi u severnom Londonu, samo na drugoj adresi.

Maurisio Poketino je navodno postao veliki fan hrvatskog krilnog igrača nakon njihovih dvomeča u grupnoj fazi Lige šampiona.

Perišič je zbog svojih poteza tokom januara meseca, kada je pokušao da izdejstvuje transfer u Arsenal, u veoma lošim odnosima sa upravom, te je rastanak sa klubom na kraju sezone veoma moguć. Tutosport tvrdi da su "Pevci" pokušavali i tokom januara da ga dovedu, a u jači napad krenuće na kraju sezone.

Inter bi mogao da ima korist od ovog transfera, jer navodno "Neroazuri" su pokazali interesovanje za dva fudbalera Totenhema –  Musu Sisoka i Serža Orijea, koji bi mogli biti ubačeni u transfer. Dok je Sisoko ove sezone uspeo da se izbori za mesto startera, Orije to nikako ne uspeva u svojoj drugoj sezoni u klubu, te je vrlo moguće da Poketino odluči da ga pošalje na "Meacu" kao deo paketa.

Totenhem je poslednja dva prelazna roka završio bez pojačanja i jednostavno na leto moraju dovesti nekog, jer će gotovo sigurno preći na novi stadion, a i klubu su potrebna sveža lica u ekipi.

FOTO: Dan Istitene/Getty Images

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još