Dileme više nema - Kolarov će morati što pre da napusti Rim - Admiral Bet SPORT

Dileme više nema – Kolarov će morati što pre da napusti Rim

Nemanja Đorđević
Foto: twitter.com@ASRoma

Sukob između navijača Rome i kapitena reprezentacije Srbije Aleksandra Kolarova ne jenjava.

Iako se Kolarov, pošto su preko puta njegove kuće osvanuli uvredljivi grafiti – od kojih je jedan govorio da je "us*ani Hrvat" – izvinio tako što se "poklonio" tribini posle gola Kjevu, ni to nije pomoglo, kao ni novi javni apel kapitena i žive legende "Vučice" Danijelea de Rosija.

Najpre su mu zamerili na, prema njihovom mišljenu, nadmenom stavu i nedostatku požrtvovanosti za klub, dok najveći deo njih i dalje ne može da pređe preko činjenice da je godinama nosio dres mrskog, gradskog rivala Lacija.

Sve je kulminiralo posle katastrofe na gostovanju Fiorentini (7:1), kada je došlo do verbalnog sukoba na parkingu.

"Rat" sa Srbinom nastavili su i u prvom meču osmine finala Lige šampiona protiv Porta (2:1), raširivši transparent na kome je pisalo – "Kopile Kolarov".

Ukoliko se nešto radikalno ne promeni, Kolarovu neće preostati ništa drugo nego da na kraju sezone pronađe novu sredinu i drugi put u karijeri napusti prestonicu Italije.


Foto: twitter.com@ASRoma

Ostavi komentar
1 Komentar
  1. […] Aleksandar Kolarov prolazi kroz težak period u Romi, zbog sukoba sa navijačima "Vučice". Sve je počelo posle debakla od Fiorentine u kupu Italije, grafitom koji je osvanuo ispred njegove kuće, a nakon toga i posle pobede nad Portom u osmini finala Lige šampiona. […]

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još