Serhio Ramos priznao, ponovio istu glupost, koja će ga ovaj put koštati više! - Admiral Bet SPORT

Serhio Ramos priznao, ponovio istu glupost, koja će ga ovaj put koštati više!

Milovan Longinov
Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Kapiten Real Madrida Serhio Ramos priznao je da je namerno zaradio žuti karton kako bi se "očistio" pred nastavak takmičenja u Ligi šampiona.

Real Madrid je u sredu savladao Ajaks rezultatom 2:1, a Ramos je u 90. minutu odlučio da zaradi javnu opomenu, zbog čega ga po novom pravilniku UEFA čeka dva meča suspenzije!

Lagao bih kada bih rekao da nisam razmišljao o tome da dobijem žuti karton. To je nešto što mi je od početka bilo u glavi, to ne znači da ne poštujem rivala. U 88. minutu sam odlučio, zaradio sam karton kako bih odmorio u revanšu. Biću pored terena da podržim svoj tim i nadam se da ću predstavljati Real Madrid kao kapiten još dugi niz godina, ali sada je vreme da odmorim u revanšu.

Ovo nije prvi put da je Ramos uradio ovako nešto, pošto je novembra 2010. godine dobio "naređenje" od Murinja preko Ćabija Alonsa da u nadoknadi dobije karton da se "očisti" pred osminu finala. Tada je dobio samo meč suspenzije, ali sada bi morao da dobije dva i u tom slučaju, propusti prvi meč četvrtfinala, ako Real sačuva prednost iz Amsterdama.

Foto: Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još