Vlasnik Rome: Želim 22 Kolarova u timu

Stefan Cvetković
Foto: twitter.com@ASRoma

Aleksandar Kolarov prolazi kroz težak period u Romi, zbog sukoba sa navijačima "Vučice". Sve je počelo posle debakla od Fiorentine u kupu Italije, grafitom koji je osvanuo ispred njegove kuće, a nakon toga i posle pobede nad Portom u osmini finala Lige šampiona.

 

Svoje mišljenje na celu situaciju izneo je i vlasnik Rome Džim Palota koji je izjavio da je presrećan što u timu ima Aleksandra Kolarova i poželo da ih ima više takvih, kao i da nije zadovoljan igrama i učinkom tima.

Ne postoji dilema kod mene da je on neverovatan profesionalac. Svakog dana on je prvi ovde i poslednji odlazi. On je veoma žilav, žilav momak. Ne obilazi društvene mreže, ne ide u provod da pije, on samo igra čvrsto i trenira jako. Nekada i on napravi grešku, kao i svi mi. Nadam se da će navijači to uvideti, osobe kao što je on – prosto poželite da imate 22 takva igrača u timu. Jednostavno znate da će izaći i dati sve od sebe. Ne žali se, čak i kada je povređen želi da igra.

Palota je izjavio da nije zadovoljan igrama kluba, i smatra da je Roma trebala biti druga ili treća na tabeli, kao i da je tim mnogo puta glupo gubio poene u finišu mečeva.

Foto: twitter.com@ASRoma

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još