Džon Teri: Iznenadilo me što Sari nije ušao u teren da izvede Kepu

Dušan Ninković
Foto: Chelsea FC/official Twitter

Mnogo prašine podigao je postupak mladog golmana Čelsija i još uvek čekamo one glavne reakcije na takvo ponašanje. Videćemo šta će reći klub, menadžer, saigrači… Do tada, reči nekadašnjeg kapitena Čelsija.

Džon Teri je godinama nosio traku oko ruke i bio pravi predvodnik "Plavaca". Bilo je tu mnogo tuge i sreće, pobeda i poraza, ali mu se liderstvo nikada nije moglo osporiti. Mnogi kažu da je on bio i poslednji klupski kapiten, jer je od tada svlačionica veoma "nemirna".

Teri je fudbalsku karijeru završio u dresu Aston Vile, gde sada radi kao pomoćnik. Ipak, Čelsi mu je i dalje blizak, pa je imao komentar na dešavanja u današnjem finalu Liga kupa.

Svi smo videli šta se desilo. Igrači ne vole da budu zamenjeni, ali to su stvari koje se dešavaju. vidiš svoj broj na semaforu i kreneš ka klupi.

Tako bi brem trebalo da bude. Ili je bilo u Terijevo vreme, kada su u Čelsiju bile neke druge okolnosti. Danas je Mauricio Sari imao ideju da u igru uvede Vili Kabaljera, da on brani penale umesto Kepe, ali mladi Španac nije hteo napolje. Nagovaranja nisu urodila plodom.

Očekuje nas zanimljiv period. Mislim da će naredna dva dana biti veoma interesantna. Mene je iznenadilo što Sari nije ušao u teren i pokušao da ga izvede napolje. Ličilo je na to. Igračima je posebno teško, ja ne znam šta bih rekao golmanu u svlačionici. Videćemo da li će igrati sledeći meč.

Čelsi je poražen od Mančester Sitija nakon lošijeg izvođenja penala. Kepa, koji je odbio da izađe iz igre, odbranio je jedan udarac. Kod prvog i poslednjeg šuta nije bio ni blizu, Bernardo Silva je pogodio po sredini gola, a šut Kuna Aguera mu je bukvalno prošao kroz ruke.

Foto: Chelsea FC/official Twitter

Ostavi komentar
1 Komentar
  1. […] Njegov kolega je stajao spreman pored linije, u opremi, a Kepa je žestoko odbijao da napusti igru. Njegovo ponašanje osudio je i legendarni kapiten Džon Teri, i sigurno da mu predstoji poseban razgovor sa Sarijem, kao i tretman kod […]

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još