Venecija želi opstanak, Kozmi nasledio Zengu, a kvota 2.50 na Palermo je poklon!

Dušan Ninković
Foto: StarSport

Samo jedna pobeda u polsednjih jedanaest mečeva Venecije upalila je lampice u tom klubu. Morali su da reaguju, a ceh je platio bivši trener Zvezde, Valter Zenga. Bez njega, sa drugim iskusnim stručnjakom na klupi, pokušaće da opstanu.

Večerašnji susret u Seriji B mnogo je bitan za oba tima. Veneciji je ovo jedna od poslednjih šansi da se stabilizuju. Osvajanje bodova bi ih udaljilo od zone ispadanja, pa bi finiš sezone dočekali mnogo rasterećenije.

Loši rezultati u poslednje vreme gurnuli su ih na 16. poziciju. Četiri poraza na poslednjih pet susreta, od čega čak tri uzastopna, nisu razlog za optimizam. Promena trenera bi možda mogla da bude.

Umesto Valtera Zenge na klupu Venecije seo je Serse Kozmi. Iskusni trener je vodio 230 mečeva u Seriji A i skoro isto toliko u Seriji B tokom svoje karijere. Sedeo je na klupi Peruđe, Livorna, Udinezea, Sijene i brojnih drugih timova.

Ipak, nije za očekivati da već na debiju na novom poslu donese rezultat. U Veneciji će večeras gostovati Palermo, po mnogim najbolja ekipa u ovoj ligi. Oni se nalaze na drugom mestu, ali imaju dva meča manje od lidera, pa bi mogli da se vrate na čelo.

Palermo je ozbiljan, verovatno najozbiljniji kandidat za povratak u Seriju A. Promena trenera domaćih je povećala kvotu na njih i to bi trebalo iskoristiti. U poslednje vreme imaju neke promenjive rezultate, ali treba istaći da su oni najmanje poželjan gost u ovoj ligi. Zato, hrabro pokušavamo sa dvojkom!

21:00 Venecija – Palermo 2 (kvota 2.50)

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još