Darko Lazović napušta Đenovu i pravi transfer karijere? - Admiral Bet SPORT

Darko Lazović napušta Đenovu i pravi transfer karijere?

Stefan Cvetković
darko lazovic Foto: StarSport

Mediji na "Čizmi" pišu da je posao gotov. Darko Lazović je posle Đenove na pragu novog kluba, reklo bi se korak napred u karijeri.

Srpski igrač ostaje bez ugovora na kraju sezone što je umnogome olakšalo posao. Italijanski mediji prenose da je rimski Lacio iskoristio mogućnost što Lazoviću ističe ugovor na kraju sezone, te je sa njim postigao dogovor po kome bi naš reprezentativac na leto zadužio opremu nebesko plavih.

Lazović igra odličnu sezonu u Đenovi. Strelac je dva gola i pored toga ima još četiri asistencije na 27 odigranih utakmica. Rimljani dugo traže rešenje na mesto uz desnu aut liniju, koje je nekoliko puta tokom sezone Lazović igrao u svom klubu. Prandeli ga je u poslednje vreme više koristio u veznom redu, što na desnoj ili levoj strani, a videćemo kakve zamisli ima Simeone Inzagi sa njim.

Lazović je u Italiju došao 2015. godine i odigrao je više od 100 utakmica za Đenovu u svim takmičenjima.

Lacio će po svemu sudeći odustati od transfera Romula, Brazilca kog su zimus pozajmili upravo od Đenove do kraja sezone sa opcijom transfera na kraju prvenstva. On je odigrao pet utakmica od kada je prešao na "Olimpiko", ali nije zadovoljio čelnike kluba.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još