Srbija sa Japancima otvara završni turnir Dejvis kupa

Marko Kulić
Foto: teniskisavez.com

Poznato je da će takmičenje nacionalnih teniskih timova ove godine imati drugačiji format. Za razliku od ranijih godina, ovaj put će u Madridu krajem godine biti održan završni turnir Dejvis kupa.

Na njemu će učestvovati i selekcija Srbije. Izabranici selektora Nenada Zimonjića će prvi meč na finalnom turniru Dejvis kupa igrati protiv Japana 20. novembra u okviru grupe A. Ova grupa otvara se dan ranije mečom između Francuske i Japana, a zatvara 21. novembra duelom Srbije i Francuske na centralnom terenu.

Pobedici svih šest grupa obezbediće prolaz u četvrtfinale. Među osam najboljih biće i dve drugoplasirane selekcije sa najboljim procentom osvojenih setova, gemova i poena.

https://millenniumbet.rs/app/sport

View this post on Instagram

Poklanjamo Bogdanov dres, komentariši ovde i osvoji! MillenniumBet poklanja dres BOGDANA BOGDANOVIĆA igraču koji tačno odgovori na izazov: KOLIKO POENA ĆE UKUPNO BITI NA MEČU SAKRAMENTO KINGS – DALAS MAVERIKS Uslovi i pravila: OBAVEZNO korisničko ime sa sajta milleniumbet.rs – računaju se samo komentari objavljeni do PETKA 22.3.2019. u 02:59 časova (oni bez korisničkog imena se ne računaju) – imate pravo na samo jedan komentar po objavi – eventualni produžeci se računaju u zbir – u slučaju više tačnih odgovora dobitnik je ko se ranije registrovao na millenniumbet.rs – u slučaju da niko ne odgovori tačno dobitnik je onaj igrač koji je bio najbliži tačnom odgovoru, ukoliko su igrači podjednako gađali od tačnog broja poena, prednost ima igrač koji se ranije registrovao na sajt www.millenniumbet.rs -dodeljuje se jedan dres i nije ga moguće zameniti za novac -zbog kompletne transparentnosti uzimamo poene sa sajta flashscore – pravo učestvovanja imaju samo punoletni građani sa teritorije Republike Srbije – svaki pokušaj zloupotrebe pravila biće sankcionisan isključivanjem iz izazova. Srećno!

A post shared by Millennium Kladionica (@millennium_kladionica) on

Foto: teniskisavez.com

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još