Zvanično - Srbija jedini kandidat Evrope za Svetsko prvenstvo, šanse za domaćinstvo ogromne! - Admiral Bet SPORT

Zvanično – Srbija jedini kandidat Evrope za Svetsko prvenstvo, šanse za domaćinstvo ogromne!

Marko Kulić
Foto: StarSport

Prethodnih dana bilo je govora o tome da bi Srbija mogla da ugosti najbolje atletičare sveta 2022. godine. Konkretno, Beograd bi mogao da bude domaćin ovog takmičenja koje će biti održano za tri godine.

Sada su šanse za to još veće jer će naša prestonica biti jedini kandidat ispred Evrope. To je na svom Tviter profilu potvrdio i predsednik Atletskog saveza Srbije, Veselin Jevrosimović.

Podsetimo da je Srbija bila domaćin Evropskog dvoranskog prvenstva u Beogradu 2017. godine tako da sa te strane već ima veliko iskustvo u organizovanju ovakvih takmičenja.

Naredno svetsko dvoransko prvenstvo biće održano 2020. godine u Kini, u Nanđingu. Upravo zbog toga bi Stari kontinent 2022. godine imao veće šanse da se na njegovog tlu ponovo organizuje ovo takmičenje. Upravo u tome leži velika šansa Srbije.

https://millenniumbet.rs/app/sport

View this post on Instagram

Poklanjamo Bogdanov dres, komentariši ovde i osvoji! MillenniumBet poklanja dres BOGDANA BOGDANOVIĆA igraču koji tačno odgovori na izazov: KOLIKO POENA ĆE UKUPNO BITI NA MEČU SAKRAMENTO KINGS – DALAS MAVERIKS Uslovi i pravila: OBAVEZNO korisničko ime sa sajta milleniumbet.rs – računaju se samo komentari objavljeni do PETKA 22.3.2019. u 02:59 časova (oni bez korisničkog imena se ne računaju) – imate pravo na samo jedan komentar po objavi – eventualni produžeci se računaju u zbir – u slučaju više tačnih odgovora dobitnik je ko se ranije registrovao na millenniumbet.rs – u slučaju da niko ne odgovori tačno dobitnik je onaj igrač koji je bio najbliži tačnom odgovoru, ukoliko su igrači podjednako gađali od tačnog broja poena, prednost ima igrač koji se ranije registrovao na sajt www.millenniumbet.rs -dodeljuje se jedan dres i nije ga moguće zameniti za novac -zbog kompletne transparentnosti uzimamo poene sa sajta flashscore – pravo učestvovanja imaju samo punoletni građani sa teritorije Republike Srbije – svaki pokušaj zloupotrebe pravila biće sankcionisan isključivanjem iz izazova. Srećno!

A post shared by Millennium Kladionica (@millennium_kladionica) on

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još