Kosan uprkos pobedi besan na sudije, Milošević svestan težine zadatka

Marko Kulić
Foto: StarSport

Milorad Kosanović je još jednom pokazao da je ekspert za Partizan u prvenstvu jer opet nije izgubio u Superligi. Ovaj put je slavio na domaćem terenu rezultatom 1:0.

Pobeda Napretka je mogla biti i ubedljivija da domaćinima nije poništen, ispostaviće se, čist gol u 23. minutu. Kosanović se dotakao tog detalja, kao i još nekih spornih momenata.

Otišao sam ranije sa terena da ne bih vikao, jer oni samo mene kažnjavaju. Cela država vidi da su sudije pogrešile i da su to namerne greške. Njima se ne dešava ništa, a mene udaraju po džepu kao da radim u Bundesligi.

Kosanović je prezadovoljan igrom i pobedom svoje ekipe na domaćem terenu.

Raduje me što smo konačno imali malo vremena da radimo ozbiljnije i osetile su se neke naznake igre tokom prvog poluvremena. Odigrali smo tada jako dobro. Šteta što nismo dali i drugi gol, a imali smo ga. Mnogo je teško igrati protiv Partizana ili Zvezde, a imate protiv sebe sve. I danas smo imali sve protiv sebe.

Trener Partizana, Savo Milošević, ne očajava nakon poraza na svom debiju.

Treba malo vremena da se izanalizira sve, dug put je pred nama. Ja sam to rekao odmah, bio sam svestan šta nas čeka. Dug put je pred nama i težak put. Ove utakmice će nam pomoći da to sagledamo, napravimo analizu i probamo da to sve popravimo.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još