Jasmin Repeša šokiran: Ovo je linč kakav nikad nisam doživeo - Admiral Bet SPORT

Jasmin Repeša šokiran: Ovo je linč kakav nikad nisam doživeo

Dušan Ninković
Foto: StarSport

Košarkaši Crvene zvezde su zasluženo i bez većih problema savladali ekipu iz Podgorice. Jasmin Repeša je na konferenciji posle meča bio strašno ljut na sve što se desilo u Beogradu.

Iako je posle prvog meča uspeo da se ugrize za jezik, posle drugog nije izdržao. Sve ono što mu je bilo na duši, a iz nekog razloga nije hteo da kaže, hrvatski trener je večeras ispričao novinarima.

Na početku konferencije je prvo čestitao pobedu igračima i stručnom štabu Crvene zvezde, za koju je istakao da je u oba meča bila mnogo bolji rival. I tu se praktično završila njegova priča o košarci.

https://millenniumbet.rs

Čovek koji je tokom ove sezone nasledio na klupi Budućnosti Aleksandra Džikića šokiran je svime što se dešavala tokom prethodnih dana u Beogradu. Na prethodna dva meča, u roku od tri dana, njegov tim je upisao dva poraza, ali ga to nije pogodilo koliko atmosfera u hali.

Utisci na mene su nešto drugo, a ne košarka. Za 57 godina sam prošao sve, od teških terena i teških utakmica, preko F4 i mečeva sa reprezentacijom. Žao mi je što moram to reći, ali ovakav linč nikada nisam doživeo.

Nikada nisam video ništa slično. Od dolaska ovde, od boravka u hali, ovo nikakve veze sa sportom nema. Moraću da bacim odelo jer je ispljuvano. Igrao sam derbije u Bolonji, tamo ima puno tenzije. Verovatno niko u Srbiji niko ne opravdava ovo.

Nije se smirivao trener Budućnosti ni u nastavku razgovora sa medijima. Uz to što je kratko napomenuo da još uvek veruje u pobedu nad Crvenom zvezdom, mnogo više se fokusirao na dešavanja van parketa.

Ko je kriv? Hrvati, Šiptari, ustaše, pravoslavci, Srbi… Crnogorci, Nemci, Slovenci? Ne znam više ko je kriv. Ovo je kolektivna histerija. Gledate ljude u oči, oni pene, psuju, galame… To ne mogu da shvatim.

https://millenniumbet.rs/app/promotions

photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još