Biće publike u Humskoj, Partizan časti vlasnike sezonskih - Admiral Bet SPORT

Biće publike u Humskoj, Partizan časti vlasnike sezonskih

Dušan Ninković
Foto: StarSport

Da li je u Partizanu prošla kriza? Videćemo već u sredu, kada crno-beli budu igrali sa Radničkim iz Niša. Biće to prvi meč polufinala kupa.

Ekipa Radničkog je drugoplasirani tim i u prvenstvu ima lepu bodovnu zalihu u odnosu na domaćina. Ali, nešto sasvim drugačije je kup. Dve utakmice, meč u Humskoj pa revanš u Nišu, mogle bi da spasu sezonu Partizana.

Partizan više nema šanse u prvenstvu pa je ostalo da se izabranici Sava Miloševića prebace na osvajanje masovnijeg domaćeg takmičenja. Zbog toga je i klub odlučio da cene za susret sa Nišlijama budu veoma povoljno.

Kako je istaknuto u timu iz Humske ulice, ulaz će biti slobodan za sve vlasnike sezonskih karata. To je još jedna od mera koju su čelnici vicešampiona i branioca trofeja u kupu preduzeli da bi poseta bila veća.

Oni koji žele da posmatraju meč sa južne tribine kartu će platiti 250 dinara, dok je cena za bokove, istok i zapad, identična. Ukoliko želite da gledate prvi meč polufinala uz jednu od aut-linija karta za ovaj meč će koštati 450 dinara.

Karte je moguće nabaviti preko servisa ticketline, ali i na blagajni stadiona. Na dan oigravanja utakmice blagajna će biti otvorena u 10 časova i ulaznice će se prodavati do početka meča.

Foto: StarSport

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još