Pepe Imaz se vratio u Đokovićev boks? - Admiral Bet SPORT

Pepe Imaz se vratio u Đokovićev boks?

Dušan Ninković
Photo by Julian Finney/Getty Images

Predstoje nam turnir na šljaci, kao uvod u Rolan Garos, a Novak je bezbedan na prvom mestu ATP liste čak i posle tog turnira. Doduše, ima da obavlja mnogo posla narednih nedelja.

U Indijan Velsu i Majamiju nije bio sjajan, rano je ispadao sa turnira i propustio je priliku da uveća bodovni saldo. Sada se priprema za turnir u Monte Karlu, a na tom turniru je slobodan u prvom kolu.

Pored učešća u singl konkurenciji na prvo Mastersu na šljaki, Novak Đoković će igrati i dubl. Partner će mu biti brat Marko, sa kojim je već igrao ove sezone, a treninzi Marka Đokovića privukli su i jedno poznato lice.

Nije poznato da li se Pepe Imaz definitivno vraća u stručni štab najboljeg svetskog tenisera, ali je trenutno u Monaku. On je boks najboljeg srpskog sportiste napustio zbog kritika javnost i tada se povukao u ilegalu.

Novak je često isticao da njegovo prijateljstvo sa španskim stručnjakom i samoproklamovanim guruom i dalje traje, ali nije govorio o prirodi njihove saradnje. Imaz je danas posmatrao trening Marka Đokovića sa kojim privatno radi na akademiji u Španiji, a mnogi smatraju da je to njegov povratak na mala vrata.

https://millenniumbet.rs/app/promotions

Photo by Julian Finney/Getty Images

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još