Predsednik Empolija najavljuje: Vreme je za Krunićev transfer karijere - Admiral Bet SPORT

Predsednik Empolija najavljuje: Vreme je za Krunićev transfer karijere

Dušan Ninković
Foto: Twitter@EmpoliCalcio

Kao prilično anoniman fudbaler stigao je u Donji Srem, a fudbalski put ga je preko Borca iz Čačka odveo u Italiju. Dugo se u tom periodu pominjala i Crvena zvezda, ali je uspeo da se izbori za ulogu u Seriji A.

Rade Krunić je jedan o najboljih igrača Empolija, tima koji bi mogao da ispadne na kraju ove sezone. Trenutno su u teškoj situaciji, u opasnoj zoni i večeras će protiv Atalante morati da odigraju na vrhunskom nivou.

Ovo bi možda mogla da bude i poslednja sezona Radeta Krunića u Empoliju. Ukoliko taj tim ispadne, on će sigurno promeniti sredinu. Ukoliko opstanu, timovi će se takođe otimati za njegov potpis.

U kratkom intervjuu koji je Fabricio Korsi dao italijanskim medijima, predsednik Empolija je govorio i o Kruniću. Bilo je reči i o Juventusovom postupku da na teren u poslednjem kolu pošalje rezerviste, ali je najbitnije ono što je rekao o reprezentativcu BiH.

Krunić je fantastičan igrač, pravi dijamant. Pronašao je kontinuitet, igra na visokom nivou redovno. Postigao je pet golova. Napoli je pokazivao interes za njega. Pretpostavljam da su se raspitivali za još neke igrače, ali videćemo. Postoje neki kontakti sa Napolijem.

FOTO: Twitter/EmpoliCalcio

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još