Senzacija u najavi - Anri, Vilja, Fabregas, pa Grizman?! - Admiral Bet SPORT

Senzacija u najavi – Anri, Vilja, Fabregas, pa Grizman?!

Milovan Longinov
Foto: Twitter/FCBarcelona_es

Predsednik fudbalskog kluba Barselona Hosep Marija Bartomeu na zanimljiv način je podsetio na glasine o transferu Antoana Grizmana.

Dok predsednik Atletiko Madrida Enrike Serezo tvrdi da će Grizman ostati 3000% u tom klubu, Bartomeu podseća da kada igrač ima klauzulu, onda on i odlučuje. U prevodu, ako Grizman bude hteo u Barsu, a Katalonci plate klauzulu, Atletiko je bukvalno nemoćan da ga zadrži.

Kada je tu klauzula, onda se za sve pitaju igrači.

Antoan Grizman je prošlog leta bio na korak od Barse, sve je bilo dogovoreno, ali je Francuz u poslednjem trenutku rekao "ne". Bartomeu je podsetio da su na identičan način na "Kamp Nou" stili Tijeri Anri, David Vilja i Sesk Fabregas.

Imamo slučajeve Anrija, Vilje i Fabregasa koji su morali takođe da sačekaju godinu dana da ostvare san i dođu u Barsu. Nije lako da napustite tek tako klub, to su teški pregovori. Ipak, o svemu ćemo pričati sa našim stručnim štabom krajem aprila i početkom maja. Grizman ima ugovor sa klubom, ali ako postoji klauzula, postoji i mogućnost za pregovore. Ako Serezo tvrdi da Grizman ostaje u Atletiku, to je pitanje za njih. Ja sam predsednik Barselone.

Da li je ovo nagoveštaj da su pregovori opet otvoreni?

Foto: Twitter/FCBarcelona_es

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još