Španci javljaju: Barselona je odustala od Luke Jovića - Admiral Bet SPORT

Španci javljaju: Barselona je odustala od Luke Jovića

Dušan Ninković
Foto: Twitter@Eintracht

Dugo su ga jurili, isticao je kako mu je možda prerano da ode, a deluje da sada od posla neće biti ništa. Kako stvari stoje, Barselona je odustala od transfera srpskog fudbalera.

Luka Jović neće postati član Barselone tokom leta koje je pred nama. Tako barem tvrdi španski "Mundo Deportivo", medij koji je među cenjenijima u toj državi. Po njihovim rečima, Barselona je odustala i okreće se drugim opcijama.

Španski mediji tvrde da su skauti Barselone, i to nekoliko njih, gledali Jovića preko 15 puta ove sezone. Glavni zaključak: Nisu sigurni da može da se uklopi. Do takvog zaključka stigli su Erik Abidal, Pep Segura i Ramon Plans.

Gledali su ga, gledali i zaključili. Luka Jović je fenomenalan napadač, sa ubilačnim instinktom i sposobnošću da postiže golove u serijama. Ipak, iako je jedan od najboljih mladih napadača u Evropi, nije ono što njima treba. Tročlana komisija je zaključila da Barseloni treba napadač koji će manje misliti o golu, a više učestvovati u građenju igre svog tima.

Dodatni problem mogla bi da napravi cena, ali i loše iskustvo koje Benfika ima sa Jovićem. Čelne ljude Barselone mladi srpski napadač još uvek nije ubedio da može da postiže pogotke u bilo kom klubu. Oni su mišljenja da je Luka dobar samo zato što mu prija klima u Frankfurtu. videćemo ima li istine u tome.

Kako se može saznati iz španskih medija, Katalonci će se sada okrenuti Grizmanu. On je mnogo više tip igrača kakav traži sportski sektor predvođen Abidalom. Može da igra i iza napadača, ima ogroman radijus kretanja i ne mora da misli na golove. To će otvoriti put Realu koji još uvek želi da stigne do momka rođenog u Bijeljini.

https://millenniumbet.rs/app/promotions

Foto: Twitter@Eintracht

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još