Ne dajte da vas preVARe – Millennium ponuda koja se ne odbija!

Milovan Longinov

Dragi naši igrači, za vas smo spremili ponudu koja se ne odbija – ukoliko ti VAR obori tiket Millennium te časti sa 1000 freebet sredstava!

Svedoci smo da moderni fudbal polako, ali sigurno postaje robotizovan na svim poljima i to je podelilo čitav fudbalski svet. VAR je u 2019. godini zastupljen u svim najvažnijim takmičenjima, ali sudije su neretko grešile koristeći pomoć tehnologije i tako uticale na konačni ishod.

Zato smo za naše igrače pripremili posebnu "zaštitu" na preostalim utakmicama Lige šampiona i za finale Lige Evrope – ako ti VAR sruši tiket, dobijaš 1000 dinara freebet sredstava!

Da, tako je, ne mora da znači da ste izgubili ako na semaforu ostane 1:1, a vi igrali "keca", a VAR je poništio gol domaćih, vi dobijate 1000 dinara freebeta.

U dosadašnjem delu Lige šampiona, VAR je neretko uticao na konačan rezultat, Mančester Junajted je tako dobio penal u Parizu za prolaz dalje, a svima nam je u sećanju kako je Đorđo Kjelini uspeo da dobije onaj faul u duelu sa Alvarom Moratom.

Dakle, materijala će sigurno biti, a Millennium je zato tu da vas ne preVARe!

Pravila promocije:

– Promocija se odnosi isključivo na mečeve Lige šampiona i Lige Evrope (finale)
– U promociju ulaze isključivo tiketi na kojima su promašeni samo oni parovi gde je izvršena VAR korekcija koja ne ide u prilog igraču, odnosno obara tiket
– VAR korekcija se odnosi isključivo na priznat ili nepriznat gol ili penal
– Freebet sredstva se uplaćuju tako što se igrač koji smatra da je oštećen VAR korekcijom javi na Millennium support chat radi dalje revizije
– Priređivač zadržava pravo da promeni uslove, ukine, ili na bilo koji drugi način izmeni promociju u bilo kom trenutku.
– Promocija važi zaključno sa mečom finala Lige šampiona
– U promociju ulaze i online i tiketi iz kladionice
– U promociji učestvuju svi tiketi sa potencijalnim dobitkom 1000 dinara i većim

 

Ostavi komentar

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još