Nadal ljut na sebe: Najgori meč za 14 godina - Admiral Bet SPORT

Nadal ljut na sebe: Najgori meč za 14 godina

Dušan Ninković
Foto: Cameron Spencer/Getty Images

Kada bismo gledali samo šljaku, Rafael NAdal je najbolji teniser svih vremena. Danas je u polufinalu svog omiljenog turnira ispao od Fabija Fonjinija.

Potpuno neočekivano, finale prvog Masters turnira na šljaci igraće Lajović i Fonjini. Đoković je ispao u četvrtfinalu, Rafael Nadal u finalu, a dvojica tenisera će imati priliku kakva im se retko u karijeri pružala.

https://millenniumbet.rs

Rafael Nadal je bio posebno ljut na sebe zbog izdanja koje je danas prikazao publici. On je ovaj turnir osvajao 11 puta, što je rekord uzimajući u obzir sve Masters turnire.

Ovo je jedan od mojih najgore odigranih mečeva u poslednjih 14 godina. Teško je naći nešto pozitivno, zaslužio sam poraz. Kad odigraš loše, moraš da izgubiš.

Fonjini je jedan od tenisera koji znaju kako da igraju protiv NAdala. On je 2015. godine upisao dve pobede protiv Španca na ovoj podlozi, a sada je ponovo uspeo da ga poremeti.

Imao sam loš osećaj. Problemi sa povredama, a onda i mentalno… Treba prihvatiti sve to što ti se dešava. Uvek očekujem najbolje, ali moraš prihvatiti i negativne stvari.

Photo by Cameron Spencer/Getty Images

Ostavi komentar

Pročitajte još
Prikaži još